Fiberlogo scaledHarö bredbandsförening har som arbetsområde, Harö, Harö Storö, Hasselö, Eknö samt närbelägna öar.

Föreningen går nu in i en aktivare fas där det bland annat handlar om att ansöka om bidrag, göra upphandlingar, teckna avtal, ha kontakt med myndigheter och banker m.m.

Vi behöver fler i styrelsen som kan vara aktiva och gärna har någon erfarenhet av ovanstående frågor. Det kommer också att behövas tillfälliga insatser så om man inte vill vara med i själva styrelsen kan man anmäla sitt intresse att vara med i arbetsgrupper.

Eftersom vi arbetar över flera öar är det också bra med representation från flertalet av öarna som ingår. Årsstämma i föreningen kommer att hållas i maj och det ska då väljas en ny styrelse.

Är du intresserad eller vet någon som skulle passa för att sitta i styrelse eller arbetsgrupper? Hör i så fall av dig till:

Lotta, mobilnr.  070-484 5283 eller e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Pia, mobilnr. 0709-828276 eller e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Ulrika, mobilnr. 076-1091894  eller e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.